duminică, 26 iulie 2009

Puteti vedea frumusetea?

"Frumusetea e pretutindeni.Nu ea lipseste ochilor nostri,ci ochii nostrii nu stiu sa o vada." Sunt cuv scriitorului O. Wilde,ce exp un adevar,pe care,cred,multi dintre noi nu suntem in stare a.l intelege,a.l accepta,fiindca vedem frumusetea numai q ochiul fizic,prin forme,culori,marimi,etc.Pt. a vedea frumusetea adev,care nu se trece,nu se vestejeste precum cea a trupului,trebuie sa fim in stare a ne crea,un ochi launtric,al spiritului care sa poata privi frumusetea in esenta ei. Frumusetea unei femei nu trebuie vz doar prin anumite forme ale trupului (picioare,coapse,sani,buze),iar a barbatului doar prin muschi k ai lui Hercule,ci prin caracter demn,spirit intelept si luminos,etc.
Frumosul are tot atatea intelesuri cate stari de spirit are omul.E trist pt noi k nu avem si o viata launtrica-si astfel spiritul nostru este,cel mai adesea,k un trup q ochii inchisi. Frumusetea privita si q ochiul launtric isi poate crea stari sufletesti vii,care.si innobileaza si chipul fizic, si.l fac frumos si luminos.Da,putem vedea frumusetea pretutindeni..De pilda,chiar in munca noastra.
In fine, "Cand ni se infatiseaza pe sine,frumosul ne arata intreaga flacara a lumii."

luni, 20 iulie 2009

'Camil Petrescu'

"Alte specii,tot aşa de false,sunt în general bunătatea celor amabili si indulgenţi,a imensei majorităţi a oamenilor săraci,a chefliilor generoşi,a poeţilor trişti,a romancierilor duioşi,a cititorilor sentimentali. Mai ales sentimentalismul e un indice scăzut de tot,nu departe de perversiune (dacă aceasta o fi existănd) pe scara morală. În afr de conştiinţă,totul e o bestialitate. Şi sunt nenumăraţi oameni care,în bucuriile,în tristeţile,în surâsurile,în pasiunile lor,în ideologia,în generozitatea,în dragostea,în indulgenţa lor,în gingăşia lor,sunt numai bestiali."

duminică, 19 iulie 2009

18.




Ziua de ieri a fost superba <33
18 iulie,cea mai calda zi din an tin sa precizez k o <33 mult pe pisssi mea :x si binenteles k ma face sa rad din orice. Si nu conteaza nimic.
Azi este liberty parade 09! si binenteles toata lumea e la mare.eu nu.poate la anu` 8->
Imnul este extraordinar. Merita sa.l ascultati.Il canta Vibers feat Tara Mcdonald -revolution =p~
Hmm.. chiar k e summer!
E chiar foarte de dimineata:)) Eh..:-j
Chiar ca a fost cea mai calda zi din an :o. mai ales in Buc.
Superba melodia ! :))

vineri, 17 iulie 2009

Chic.

"Zambi cu tristete.
-Toata lumea face compromisuri,stii?Nu ins k esti altfel dekt erai atunci.
Modul in kre mi.a spus.o m.a faqt sa.l cred.
-Putem pleca d aici? am intrebat, facand semn sa ni se aduca nota,indiferent d kti oameni erau l masa sau c se comanda,era intotdeauna 120 d mii d pers.Cred k trebuie sa.mi pastrez energia pt festivitatile d maine,l kre sper sa t conving sa participi...
Lasa p masa 800 d mii. ( ca sa ma revansez pt toate serile in kre am lasat bacsisuri d rahat,dupa c statusem aici q orele') si.mi puse mana p spate, ca sa ma conduca afr.Am mai pierdut vremea suficient d mult k el sa castige pt mn un porc d jukrie l jocul din foaier.Am strans jucaria in bratze,iar el mi.a spus k nu cheltuise mai destept 8 lei in monede d 0,5 bani.Drumul pana la casa lui a fost linistit si mi.am dat seama k desi traisem atatia ani aici,nu fusesem niciodata in partea aceea a orasului.Amandoi eram contemplativi,fara sporovaiala,glumele sau confidentele pe kre le impartasisem in ult 9 ore care pareau cateva minute.Am intrat p aleea scurta,nepavata,a unei case mici si cochete in stil colonial si am parcat masina.
-M.am distrat fb in seara asta.Azi,in seara asta,toata chestia.Multumesc pt k m.ai condus si pt cina-pt toate.Nu parea sa se grabeasca sa iasa din masina si mi.am permis in sfarsit sa cochetez q ideea k s.ar putea sa ma sarute.Orice roman Harlequin ar fi remarcat q siguranta qm sfaraiau scantei electrice intre noi.
-Vb serios? Eu ar trebui sa.ti multumesc! Tu ai fost cel care ne.a salvat d l a suporta ink o seara d intoxicatie q mancare oribila,stii. Apoi mi.am varat mainile sub genunchi,ca sa nu.mi mai tremure. Apoi el iesi din masina. Pur si simplu.Deschise usa,isi lua sacul de pe bancheta din spate si.mi facu q mana,mormaind ceva qm k o sa ma sune maine.Dezamagirea ma duru k pe o palma peste fatza si am bagat masina in marsarier kt d rpd am putut,ca sa plec inainte sa incep sa plang. Dc naiba ai crezut k e catusi de putin interesat d tn? m.am intrebat,revizuind evenimentele serii in minte. Avea nevoie sa.l duca cnv q masina,u te.ai oferit,iar el nu s.a purtat altfel dekt extrem d prietenos.E iluzia ta si trebuie s.o depasesti imediat,inainte sa t faci de ras in mare hal. In timp ce dadeam q spatele k sa ies d p aleea q pietris,am vz o silueta apropiindu.se d masina. Vorbea,dar nu.l auzeam prin geamul inchis. L.am deschis si am apasat pe frana.
-Ai uitat ceva? am intrebat,incercand sa.mi controlez tremurul din voce.
-Da.
-Pai, stai o sec.Uite,am deschis usa din spate,asa k...
N.am apucat sa termin.Isi intinse mana prin geamul de pe partea soferului,pe langa genunchii mei si m.am speriat o clipa,inainte k el sa apuce schimbatorul de viteze si sa scoata masina din viteza.Apoi mi.a desfacut centura,a deschis usa si m.a tras afr din masina.
-Ce? Nu stiu..
Dar ma reduse la tacere luandu.mi fatza in maini exact asa qm isi doresc toate fetele,dar nici un tip nu face vreodata.Exact k pe coperta d l A ta,plina d dorinta,dk imi aminteam corect,imaginea kre simbolizase pt mn supremul sarut romantic. Mainile lui erau reci si puternice si eram sigura k simtea cum imi ardea fatza,dar n.am avut timp sa ma stresez pe tema asta.Se apleca si ma saruta q o asemenea delicatete incat abia am reusit sa raspund si n.am avut ce face dekt sa stau acolo si sa las lucrurile sa se intample,prea socata ca sa.l sarut si eu.
-Promit ca data viitoare n-o sa mai uit! spuse el cu genul ala de asprime pe care jur k nu.l auzi dekt in filme. Imi tinu galant usa deschisa si.mi facu semn sa ma asez iar.Bucuroasa k numai trebuia sa ma asez p picioare k sa ma sustina, m.am prabusit q stangacie pe scaun si am ranjit,in timp ce el inchise usa si se indrepta spre casa."

luni, 13 iulie 2009

Acasa :X


In sf aks` :x :)))

Mah ce frumos e prin alte locuri,numai in Buc nu e curat :-j si nici bun simt :-j si nici nimic.

Dar frig a fost! :))

Ma bucur doar k am ajuns bn.
Pun si eu o poza din cele 512 :)))) :">

miercuri, 1 iulie 2009

Daca..

Daca eram o luna,as fi fost..august.
Daca eram o zi a sapt,as fi fost: vineri.
Daca eram o parte a zilei,as fi fost: dimineatza devreme ca sa poti vedea rasaritul.
Daca eram un animal marin,as fi fost: calutz d mare.
Daca eram o directie,as fi fost: vestul.
Daca eram o virtute,as fi fost: inteligenta.
Daca eram o personalitate istorica,as fi fost: Joanna D`arc sau Helene din troia :))
Daca eram o planeta,as fi fost:marte.
Daca eram un lichid,as fi fost: sange albastru.
Daca eram o piatra,as fi fost: perla sau diamant.
Daca eram o pasare,as fi fost : porumbel.
Daca eram o planta,as fi fost: palmier.
Daca eram un tip de vreme,as fi fost : o vreme caldutza.
Daca eram un instrument muzical,as fi fost : o chitara.
Daca eram o emotie,as fi fost: fluturasii din burta :))
Daca eram un sunet,as fi fost: sunetul marii.
Daca eram un element,as fi fost: focul.
Daca eram un cantec,as fi fost: 17 ani-Vama.
Daca eram un film,as fi fost :Marea mahmureala sau cv care sa te binedispuna.
Daca eram un serial,as fi fost: Rebelde,'Fara sani nu exista paradis'
Daca eram o carte,as fi fost: Maytrei sau La limita ratiunii si De veghe in lanul de secara.
Daca eram un personaj de fictiune,as fi fost: nush.
Daca eram un fel de mancare,as fi fost: pizza.
Daca eram un oras,as fi fost : Berlin.
Daca eram un gust,as fi fost : dulce.
Daca eram o aroma,as fi fost: aroma capsunilor.
Daca eram o culoare,as fi fost: mov.
Daca eram un material,as fi fost: denim.
Daca eram un cuvant,as fi fost : fericire sau dragoste sau muzica.
Daca eram o parte a corpului,as fi fost : mainile si ochii.
Daca eram o expresie a fetzei,as fi fost: zambetul, increderea de sine.
Daca eram o materie scolara,as fi fost: matematica,franceza.
Daca eram un personaj de desene animate,as fi fost: Clover.
Daca eram o forma,as fi fost: o stea.
Daca eram un numar,as fi fost: 4 si 8.
Daca eram un mijloc de transport,as fi fost : avion.
Daca eram o haina,as fi fost : fusta scurta.
E 1 IULIE :x :)))

Despre mine

Fotografia mea
"M-am imbracat in negru pentru ca tin doliu. Tin doliu pentru ca toti sunteti morti dupa mine." H.Malaele