marți, 20 octombrie 2009

Nu exista!


Stiti ca acum cu totii invatam mereu cate ceva,in fiecare zi. Eu chiar invat. Imi place sa spun ceva si sa ma opresc asa brusc. Poate asa sunt eu in general. Nu stiu.. n.am chef sa folosesc scrierea pt romana asadar ma convietuiesc cu cea de engleza. Chiar daca asta e un blog slab,inutil,nefolositor,nesociabil,indecis,neamuzant e al MEU. Si asa e de ajuns,pt mine.
In fine, am o pofta grava de vara,de soare,de nisip,de prieteni,de iubire. Nu realizezi mereu ca pierzi pe cate cineva,dar in timp se simte. A pierde nu este egal cu a muri. Pierderea cuiva poate dauna,sau nu,nu. Ma gandeam ca vremea asta nasoala e asa de vreo 10 zile si eu ma simt la fel,inauntru. Pe afara chiar ai zice ca sunt cea mai fericita,dar nu e asa. Eu ma simt cum e vremea.Ciudat,stiu dar asa e. Azi e urat,ma simt naspa. Maine e frumos,ma simt extraordinar.
Inveti toata viata,dupa mine. Trebuie sa inveti ca lumea nu este cum vrei tu,ei nu joaca dupa cum dictezi tu,ei joaca dupa voia lor,dupa prostia lor,mai precis. Am invatat ca nu toata lumea este la fel,ca majoritatea oamenilor sunt falsi,indiferenti,nesimtiti. Oricat ai vrea,oricate le.ai cere,oricat ai incerca tot nu o sa se schimbe. Pt ca asa le e firea. Asa sunt. Si nu ma gandesc daca va fi altfel vreodata sau nu. Stiu prea bine ce este. Stiu prea bine cine sunt si ce lume am in jurul meu. Totusi nimeni nu ma impiedica sa fiu eu,sa fac lucrurile asa cum imi plac mie. Nu pot sa zic ca m.am saturat de unii oameni dar nici ca ii mai vreau pe langa mine. Unii stiu numai sa te faca sa te simti ciudat,altii sunt pur si simplu banali,gen. Binenteles ca aici nu scriu chiar tot ce gandesc,ce simt,ce spun. Doar partial..ca daca e mai rarutz e mai dragutz. N.o sa mai am niciodata increderea pe care am avut.o in unii,asta se stie. Pff..dar totusi ma cum sa faci sa.i readuci pe linia de plutire,cum? Ei nu vor cu ei,cine sunt eu sa le dau lectii si sfaturi? Nimeni,pt ei. Imi pare rau ca unii gandesc lucruri idioate,proaste,d.astea. Pana la urma e viata mea,eu decid,nu ma influenteaza nimeni si pana la urma nimeni nu merita! Daca ar exista macar o persoana care sa merite,sa fie asa, cum cred eu n.as mai crede chestii. Totusi,vremea e incontinuu urata afara,e frig si asta nu.mi place deloc iar eu,eu ce? Adica,cu mine se intampla multe. Oricum pana la un punct lucrurile vin si pleaca,nimic nu e la fel mereu si nimic n.o sa fie cum era. Trebuie sa traiesti clipa.. clipa aia. Poate clipa in care te.ai simtit cel mai fericit,cel mai implinit si sa ti.o amintesti mereu sau sa ti le amintesti mereu. Trebuie doar sa le porti in suflet,in inima. Si conteaza sa vrei. Mai conteaza sa iubesti pt ca din aceasta cauza sunt maj oamenilor frustrati,pt ca ei nu iubesc, nu stiu ce inseamna sa iubeasca,cum si cat. Invatati mah ca va fi lumea mai buna. Va asigur.
Poza asta e pt mine,ma face sa ma simt mai bine.



duminică, 18 octombrie 2009

duminică, 4 octombrie 2009

8 motive doar ca să râzi!


Nu sunt eu in poza!:))
Ei bine,eu râd mai tot timpul in ultima vreme. Şi am descoperit un articol foarte interesant despre cât de bine este să mai şi râdem.

De fapt aici sunt doar 8 motive ca să râdem sănătos:

1. Reduce stresul. Şi stările depresive şi poţi învinge oboseala.

2. Calmează durerea. Râsul chiar reduce stare aceea.

3. Previne bolile de inimă. Râsul inlătură stresul şi reglează tensiunea arterială.

4.Întăreşte imunitatea. Cu cât râzi mai mult,cu atât eşti mai protejat de infecţii.

5. Stimulează digestia. Prin râs se masează anumite organe interne şi se reglează tranzitul.

6. Previne cancerul. Ajută timusul să producă mai multe limfocite care conţin celule anticancerigene.

7. Şterge/Tratează eczemele.

8. Ţine creierul in formă. Adică sunt stimulate ambele emisfere cerebrale şi creşte capacitatea de memorare.

Sper că de acum să râdem şi mai mult. Eu una cu siguranţă! :))

Despre mine

Fotografia mea
"M-am imbracat in negru pentru ca tin doliu. Tin doliu pentru ca toti sunteti morti dupa mine." H.Malaele