vineri, 23 aprilie 2010

Umm.

“Iti stiu toate timpurile, toate miscarile, toate parfumurile si umbra ta, si tacerile tale, si sanul tau ce cutremur au si ce culoare anume, si mersul tau, si melancolia ta, si sprancenele tale, si bluza ta, si inelul tau, si secunda si nu mai am rabdare si genunchiul mi-l pun în pietre si mă rog de tine, naste-mă. Stiu tot ce e mai departe de tine, atat de departe, incat nu mai exista aproape – dupa-amiaza, dupa-orizontul, dincolo-de-marea… si tot ce e dincolo de ele, si atat de departe, incat nu mai are nici nume. De aceea-mi indoi genunchiul si-l pun pe genunchiul pietrelor, care-l ingana. Si mă rog de tine, naste-mă. Stiu tot ceea ce tu nu stii niciodata, din tine. Bataia inimii care urmeaza bataii ce-o auzi, sfarsitul cuvantului a carui prima silaba tocmai o spui copacii – umbre de lemn ale vinelor tale, raurile – miscatoare umbre ale sangelui tau, si pietrele, pietrele – umbre de piatra ale genunchiului meu, pe care mi-l plec în fata ta si mă rog de tine, naste-mă. Naste-mă.” 

5 comentarii:

Anonim spunea...

Superb !

Bogdan spunea...

:)

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

xoxo spunea...

nichita stanescu : catre galateea

Nilu Yuleena Thapa spunea...

Lovely blog you have here :) I'm running two giveaways in my blog :) I'd love it if you enter :)
http://www.bighairloudmouth.com/sammydress-giveaway.html
http://www.bighairloudmouth.com/giveaway

Love Nyt,
from
BIG hair LOUD mouth
FACEBOOK
BLOGLOVIN

Despre mine

Fotografia mea
"M-am imbracat in negru pentru ca tin doliu. Tin doliu pentru ca toti sunteti morti dupa mine." H.Malaele