joi, 28 ianuarie 2010

El fin.

Ei bine,uite.ma si aici. Sunnt foarte bine. Ce tare ca e vacanta in sfarsit! Wai,cate lucuri s.au intamplat semestrul asta. Cati de ei au fost si s.au dus..oare cati stiu ? oare cati nu? Tot timpul trecem peste,peste orice. N.am somn si parca zilele astea de.afara ma fac sa inghet si mai grav. Nu.mi place iarna. Nu.mi place pt ca este frig. Vreau sa se termine cat mai repede zilele astea,sa vina ziua mea,sa fie primavara,sa reinvie totul. 8->
Nu ma mai leaga nimic de ultimul el. E pur si simplu passe. Ti.am mai spus o data cu noaptea,apar visele.De fapt nu,de fiecare data cand e asa aproape de mine. E al naibii de rau. Nu vreau sa.l vad,chiar daca e prima pers pe care o vad.Oricum nu vreau sa.mi mai pese. Adica minim de minim poate.. Nu sunt o persoana rea dar ei ma fac sa ma port asa. Multi spun ca m.am schimbat,nu este asa. Eu am fost,sunt si voi fi mereu aceeasi si pot sa pun pariu ca nu o sa ma schimb. Uneori am momente de indiferenta,egoism,rautate dar cine ma cunoaste stie cum sunt. Pacat ca multi se iau dupa aparente. Nu vad ce e dincolo d ochi,buze,par,corp. Si nici nu vor sa vada. Se multumesc cu atat. Eu una nu.s asa,pt ca nu poti judeca o pers fara sa o cunosti,nici daca stai o viata cu o persoana nu poti sti ce ii trece prin minte. Nu am ce sa mai zic,decat ca nu pot sa adorm. Si mai am si o stare d.aia de lene ingrozitoare.

vineri, 22 ianuarie 2010

O.P.

“… daca vrea sa traiasca intr-un butoi, foarte bine, n-are decat, dar de ce tine sa-si aseze butoiul chiar in mijlocul unei piete publice? Subtextul reprosurilor e limpede: Diogene ii deranjeaza astfel pe ceilalti si, in plus, e inconsecvent; sa se duca, cu butoiul lui, intr-un loc unde nu incurca pe nimeni si unde nu risca sa fie invinuit ca ar cauta doar o ieftina publicitate… Asa e, singuratatea nu e o binefacere. Ea iti cere mereu sacrificii. Iti ia inainte de a-ti darui… Ceea ce face el nu e, dupa parerea mea, un capriciu. El are nevoie si de butoiul sau si de piata publica. deoarece are nevoie si de sine si de lume. Si nu pe rand, ci in acelasi timp. Intr-o forma simpla, atat de simpla incat unii nici n-o inteleg. Diogene ne atrage atentia ca adevarata cunoastere de sine nu are loc in afara lumii, ci in mijlocul ei, nu e o renuntare la viata, ci o incordata cautare a izvoarelor ei." - (”Butoiul lui Diogene” - “Rugati-va sa nu va creasca aripi”)
E chiar asa!

joi, 21 ianuarie 2010

!

Ei bine,ma simt excelent. Excelent din toate pct de vedere. Ma simt extraordinar,am tot ce vreau si ce imi trebuie. Nu mai imi pasa de anumiti oameni,de suparati,de tristi si de frustrati. Cel mai mult imi pasa de mine. Eu sunt nr 1 in lista mea si trebuie sa fiu intr.o continua evolutie si fericire.Pot sa spun k sunt fericita. Acum da. Chiar daca lipsesc cateva lucruri nu.mi pasa. Restul o sa vina de la sine daca vine. Abia astept peste o luna si ceva sa vina ziua mea 8->! Incep sa debitez prostii p.aici dar nu.mi pasa :)) Degetelele mele se plimba pe tastele astea minuscule si scriu cam ce vor ele :> Wai cat de frumos e afara! Ca in povesti! Imi aduce aminte de cand eram mica si nu realizai qm este ci doar te bateai cu zapada si mureai de frig dar nu conta nimic. Acum nici nu ai cu cine sa te bati,sa te joci. Imi lipsesc vremurile alea... Totul este atat de alb,atat de frumos,este chiar incredibil.
Chiar daca ascult mereu melodia aia,care se presupunea k e a noastra,mi.a trecut de el. Si chiar daca il mai vad cateodata nu.mi pasa. Pana la urma timpul trece si toate trec!
Tot eu,C.

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

...

Nu stiu cum sa incep si cu ce sa incep. Sunt multe de spus si de povestit. Pot sa spun ca imi lipseste.Imi lipseste mai mult decat mi.am inchipuit..si e ceva necontrolat,nu poti sa.ti controlezi inima,doar mintea. Am atatea chestii in suflet,atatea sentimente si pe el. Chiar mai are rost sa vb? nu prea cred..a trecut,totul trece.Dar unele lucruri iti raman in suflet si ai vrea sa fie totul ca inainte,al naibii cat ai vrea! e ca si cum esti fericit,ai de toate dar nimic din toate astea nu le simti pt ca nu e acea persoana..daca ar fi acea pers ai fi implinit. Nu stiu cum sa explic, pur si simplu e ceva acolo,in noi. Mi.ar fi placut sa fie altfel,sa realizeze ca are tot ce ii trebuie in lumea asta,sa pretuiasca ce nu a putut avea,dar degeaba. Acum nu mai insemn nimic,asa cred. Dar doare de fiecare data cand il vezi,mai ales ca nu e ca oricare,il deosebesti dintr.o mie. Inca 1 an jumate,atat mai trebuie sa suport. Dar o sa.mi treaca pana atunci,cu siguranta. Cel mai rau este cand stai cu acea pers 1 ora,acea ora incredibila si de nepretuit si totul este doar din priviri. Doar privirile isi spuneau cuvintele..e ca si cum nu mai exista nimeni si nimic. Desi n.as fi vrut sa fie asa,putea sa fie altfel.Poate sa faca ce vrea,sa fie fericit dar cel mai bine ar fi sa nu.mi mai apara in cale. Cat de mult vreau asta! Au fost 2 incercari si au esuat. As vrea sa stiu ce gandeste,ce face,unde merge,cu cine se intalneste..asa cum eram obisnuita. Dar nu mai este asa,cu unele lucruri trebuie sa te dezobisnuiesti. Nu stiu cum e de fapt,dar iubirea vine dupa ce nu mai este acel lucru..acea unire,implicare,contopire. Niciodata nu va sti ce gandesc,ce spun si mai ales ce simt. As putea sa jur ca nu.i pasa dar stiu prea bine ca nu e asa,stiu prea bine ca atunci cand ma priveste e altfel si mai stiu ca de fapt totul s.a sfarsit. In mare,1 luna e un nimic dar nu e chiar asa..sunt 30 de zile de fericire,fericire ce nu sta in vointele proprii..e trist. As putea spune ca nu mi.e dor dar sincer imi este. Pt ca nu a fost un nimic,a fost cineva si poate inca mai este.. nu mai are rost nimic, viata merge inainte si eu la fel. Continui sa cred ca am tot ce mi.am dorit si chiar asa este. A fost o parte din viata mea,dar nu mai este. Si pot sa jur ca o sa.mi treaca de el,de privirile lui si mai ales de zambetul lui. O sa fie ca inainte,cu siguranta! Inca zambesc si iubesc.

vineri, 1 ianuarie 2010

:]

Sa ma bucur de un an plin de noutati! :x

Despre mine

Fotografia mea
"M-am imbracat in negru pentru ca tin doliu. Tin doliu pentru ca toti sunteti morti dupa mine." H.Malaele