miercuri, 17 februarie 2010

that way.

Stii ce ar trebui sa faci tu azi? Sa razi.Da,sa razi.Sa razi ca ti.a picat pasta de dinti pe fatza si pe tricou.Sa razi ca ti.a plecat troleul din fatza,sa razi ca ai obosit degeaba fugind dupa el,sa razi ca soferul era nervos.Sa razi ca te.ai trezit cu o ora mai devreme din cauza viselor,sa razi chiar daca nu e totul bine pt ca o sa fie,sa razi pt cel care il/o placi chiar daca nu stie,sa razi ca e fraier/a [vorba ei! :))]
AR TREBUI SA ADMIRI.
Nu in fiecare zi razi in fatza ghinioanelor de dimineatza,right? So,admira.te pt atitudinea foarte joviala de mai inainte.Admira apoi soarele somnoros si toate fetzele care apar pe parcurs in statie.Unii sunt in intarziere,altii prea punctuali,unii merg in aceeasi directzie q tn,altzii vor cobori la gara,unii iti vor zambi,altii nici n.or sa te observe. Tu admira-i! Habar n.ai cati te.au admirat pe tn de cand ai primit viza spre lumea asta si pana azi.
NU UITA SA SCANEZI.
Atentie,necesita subtilitate.Nu sunt admise privirile insistente.Scaneaza cu stil.Pastreaza ce.ti place.
IMBRATZISEAZA.Pune toate trairile tale,toate gandurile bune,toata dragostea intr.o imbratzisare.Nu te feri sa le dai mai departe.Se impregneaza in tricoul persoanei pe care o iei in bratze si implicit in corpul ei.La randul ei,pers X are trairi,ganduri,dragoste.Se adauga toata dragostea,gandurile,trairile tale expediate anterior.De rezultat se bucura urmatoarea pers imbratzisata.Sau urmatoarea pers kre ii poarta tricoul pers X. Te.am zapacit ? Tot e pe trend chestia asta q imprumutatul hainelor.La fete,in special.Ideea e sa imbratzisezi.E un ciclu continuu. U got the point!
ASCULTA.
Trage q urechea.O sa vezi k zilnic o sa aflii o multzime de chestii de care,mai devreme sau mai tarziu,maine sau niciodata,te vei lovi.Unii or sa te surprinda prin ce spun. Poate nici nu.ti imaginai k au un mod atat de intens de a privi viatza si ii credeai altfel.Desigur,altii te vor surprinde in alt sens,q judecata lor limitata.Din nou,pastreaza numai ce.ti plc.
CITESTE!
Citeste ce ai u chef,nu ce ti se impune.Citeste cand ai u pofta,nu cand au ei.Cartzile cerute la sc n.or sa te initzieze,asa qm se pretinde.Citeste ce ii plc mintii tale,ce iti striga firea.Tot ce stiu,stiu din literatura univ,proprie experienta si explorare.Nici tu n.ar trebui sa citesti obligat,nici copilul tau,nici copilul copilului tau.
MISCATE.
Alearga,corpul tau te va iubi pt asta.Sau danseaza.Stii senzatia de oboseala cauzata de dans? E pt ca inima ta danseaza in interior.Si inima inimii tale danseaza in inima ta.Si tot asa.Deci,practic,n.ai qm sa dansezi singur niciodata.O sa fie mereu o mie de inimi interne care danseaza in tn.Corpul tau e un club.Si stii cat de viu iti simtzi pulsul dupa ce dansezi,da? Te.ai tzicnit dk crezi k numai o inima provoaca bum bumul ala.E,de fapt, basul inimii inimii inimii inimii tale.That explains everything.
EXPRIMATE.
Scrie,povesteste,suna.Nu uita sa te eliberezi.Spune ce simti fara sa te rusinezi de opinia ta.Esti o pers q multe calitati,ai incredere in tine.
IUBESTE.
Iubeste cu toate cele o mie de inimi.Nici nu ai idée cata lume te iubeste pe ascuns,asa ca lasa.te iubita.
EXPLOREAZA.
Nu.ti fie teama de necunoscut.Cand descoperi melodii,cartzi,oameni,locuri noi senzatia e unica.
Mergi la concerte.
CANTA.
Fii impasibila in fatza barfelor.
Semi-oamenii o sa.ti analizeze gesturile,hainele,faptele,viatza foarte des.Si asta inseamna ca semi-vietzile lor nu ajung la un nivel sufficient de roz pt a fi traite la intensitate maxima,cum e viatza ta.O sa ramana intotdeauna la stadiul de ‘semi’.Si vor stationa,tu insa vei evolua.
Joaca roluri.
Nu uita,la final,sa te intorci la tine!
Multumeste pt ca ai,multumeste pt ca esti.
VISEAZA.
Fii receptiva la nou.Da, uita.te putin la mn.Da,esti cel mai frumos om pe care l.am vazut in ultimul timp.
Asumati riscuri.
INVATA.Invatza sa razi,admiri,scanezi,imbratzisezi,
ascultzi,citesti,misti,
exprimi,iubesti,explorezi,canti,joci,
multumesti,visezi cat mai des.

4 comentarii:

Baiatul Ciudat spunea...

fac toate chestiile astea cand am kilometrajul dat peste cap , daca intelegi ce vreau sa spun m:-"

Anonim spunea...

din ce in ce mai bine? e clar. ti-a ajuns,pt asta este postul :)) :*

Anonim spunea...

se poate spune ca e interesant mai camelutzo :)) mai ales partea cu 'a rade' :>

pucca spunea...

esti interesat de link exchange? :) daca da, anunta-ma pe blogul meu.

Despre mine

Fotografia mea
"M-am imbracat in negru pentru ca tin doliu. Tin doliu pentru ca toti sunteti morti dupa mine." H.Malaele